Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/clients/client3/web3/web/demo/ifjusag/wp-content/plugins/wp-maintenance/classes/wp-maintenance.php on line 622
Elindult a jászfényszarui Művésztelep alkotótábor – Ifjúság Jászfényszaru

Elindult a jászfényszarui Művésztelep alkotótábor

Az idei évben immáron negyedik alkalommal rendezik meg a jászfényszarui Művésztelep alkotótábort településünk “kisiskolájában”.

A tábor nyitásaként 2017. július 12-én Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester asszony köszöntötte a résztvevőket a Városháza dísztermében. Az esemény megkoronázásaként Jászfényszaru két ifjonc büszkeségének, Nyers Lili és Rácz Ádám előadását hallhatta az érdeklődő közönség. Lili két csodás zongoraművet mutatott be, míg Ádám Petőfi Sándor – “A jó tanító” című versét szavalta el.

A Művésztelep vezetője a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola grafikusművésze és rajztanára Bugyi István, aki a Művelődési Ház szakmai segítségével bonyolítja le a programot. Számos magánszemély segítsége mellett a Jászfényszarui Közös Önkormányzati Hivatal kiemelt támogatást nyújtott a tábor megvalósulásához. A kilenc nap során készült alkotások kiállításra kerülnek a Régi Kaszinó étteremben, valamint a Városháza Galériában.

Ezen felül a Művésztelep nyitott programokkal is várja az érdeklődőket.

2017. július 14. (péntek) 15:00
Herczeg István grafikusművész bemutatója – “Az olajgrafikában rejlő lehetőségek” címmel

2017. július 18. (kedd) 14:00-tól gyerekeknek; 16:00-tól felnőtteknek
Képzőművészeti foglalkozások

2017. július 19. (szerda) 10:00
Lisányi Endre, esztéta tart előadást “Szakállas nő” címmel

A tábor előzetes egyeztetéstkövetően (Bugyi István- 06/70 946 02 63 ) a fent megadott időpontokon túl is látogatható.

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

Lájkolj és kövess minket!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/clients/client3/web3/web/demo/ifjusag/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63