“Én meg az ének” – Bérczesi Róbert önálló estje


Esemény részletek


Bérczesi Róbert zenész, dalszerző leginkább a Hiperkarma című zenekara tette ismertté. 2017-ben a Petőfi Zenei díj, az év legjobb férfi előadója, valamint a legjobb szám (Délibáb) jelöltje.

A  legismertebb munkája a magyar alternatív könnyűzenére komoly hatást gyakorló hiperkarma két lemeze a hiperkarma (2000) és az amondó (2003). Az első lemezt gyakorlatilag egyedül vette fel és mindkét lemez szerepel a 303 magyar lemez amit hallanod kell mielőtt meghalsz című, 2008-as megjelenésű kötetben. A zenekar 2007-ben feloszlott, azóta újra összeállt 2011-ben és dolgozni kezdett a harmadik, konyharegény című lemezen, amelynek bemutatója 2014. október 31-én zajlott egy fantasztikus Hiperkarma Halloween, majd 2017-ben jelent meg a nagy népszerűségnek örvendő Délibáb című lemezük.

Az “Én meg az ének” önálló est egy igazi kuriózum a zenei életben! Bérczesi Róbert saját és feldolgozott számokat ad elő gitárjának kíséretében és viszi a kultúra ezen műfaját a közönség elé!

Hozz egy plédet és utazz Robival! Találkozzunk 2017.augusztus 17-én 20:30-kor Jászfényszaru központjában a fedett szín alatt!

Így szólt az előadása a MÜPÁ-ban:

 

Lájkolj és kövess minket!